Ota yhteyttä: 041 463 0450

Turvallisesti perillä jo viisi vuosikymmentä!

Krooks Taxi – kokeneita taksipalveluita ja tilausliikennettä Vöyriltä

Krooks Taxi

Krooks Taxi sijaitsee Vöyrin kunnassa (Oravaisissa) ja tarjoaa palveluita matkustajille pääasiassa Pohjanmaalla, mutta myös muualla Suomessa. Tarjoamme taksipalveluita, pyörätuoli- ja paarikuljetuksia monen vuoden kokemuksella ja modernilla kalustolla. Ajamme myös sopimusajoja Vaasan seudulla ja sopimuksen mukaan pidemmällekin. Soita ja tilaa turvallinen ja luotettava matka! Krooks Taxi kuljettaa turvallisesti perille asti.

Ajoneuvot

Vammais- ja paaritaksi

Henkilötaksi

Tilaa taksi nyt

Älä odota! Varaa taksisi nyt ja nauti mukavasta ja turvallisesta matkasta. Meillä on kaksi isoa taksia ja yksi tavallinen auto valmiina palvelemaan sinua.

Tilausajot ja sopimusajot Vöyriltä

Krooksin takseilla matkustavat pienet ja suuret ryhmät sujuvasti. Kuljetamme eri ryhmiä ja seurueita turvallisesti määränpäähän ja autamme mielellämme tilausmatkan suunnittelussa. Palvelemme tilausasiakkaitamme Pohjanmaalla ja muualla Suomessa: matka räätälöidään toiveidesi mukaan. Asiakkaitamme ovat muun muassa yhdistykset, klubit, urheilujoukkueet, koulut, yritykset ja kaveriporukat. Meidän kanssamme matkasi onnistuu! Toimipaikkamme on Vöyrillä, mutta lähtöpaikka ja määränpää voivat olla missä tahansa.

Lisäksi olemme kokeneita ja tunnettuja sopimusajojen onnistumisesta.

Kela kuljetukset

Tarjoamme luotettavia ja mukavia Kela-kuljetuksia henkilöille, jotka tarvitsevat kuljetusta terveydenhuollon yksiköihin ja sieltä pois. Kuljettajamme ovat kokeneita ja koulutettuja käsittelemään erityistarpeita, mikä takaa turvallisen ja varman matkan. Pyörätuolivarusteltujen ajoneuvojemme ja paaritaksimme avulla varmistamme, että jokainen matkustaja saa tarvittavan avun matkan aikana. Ota yhteyttä varataksesi Kela-kuljetuksesi ja koe luotettava palvelumme.

Taksipalvelut

Meillä on suuritaksi käytettävissä, joten matkasi sujuu helposti myös isommille ryhmille. Ota yhteyttä, niin saat taksin hetkessä!

Vammais- ja paarikuljetus

Meillä on tilavia vammaistakseja, jotka ovat pyörätuolivarusteltuja. Autamme rutiininomaisesti kyytiin ja kyydistä poistumisessa. Osa vammaistakseistamme on myös varustettu paareilla, jotta myös sairausmatkat sujuvat hyvin.
Tilausmatkat ryhmille suuritaksilla ja bussilla

Vuosien varrella olemme saaneet osallistua moniin eri tapahtumiin ja seikkailuihin. Olemme muun muassa urheiluseurojen suosikkikuljettajia, ja varmistamme, että matka eri kulttuuritapahtumiin sujuu hienosti. Tarjotaksemme parasta mahdollista palvelua liikuntarajoitteisille asiakkaillemme, bussimme ovat pyörätuolivarusteltuja. Teemme tilausmatkoja pienemmille ryhmille suuritaksillamme. Pyydä ilmainen tarjous tilausmatkastasi!

Aina luotettavat sopimusajot

Krooks Taxi tekee sopimusajoja Pohjanmaalla ja tarvittaessa kauempanakin. Tarjoamme turvallisia säännöllisiä matkoja muun muassa koululaisille, terveyskeskuksen asiakkaille ja vanhusten ostosmatkoille tai muihin tarkoituksiin. Kun tarvitset toistuvia sopimusajoja kohtuuhintaan, ota yhteyttä!

Tilausajot laadukkaalla varustuksella

Meillä on käytössämme korkealaatuista varustusta, mukaan lukien:

  • 2 vammaistaksia ja paarikuljetus
  • 1 henkilöauto taksi

Pidämme kalustomme aina hyvin huollettuna ja puhtaana, jotta voimme palvella asiakkaitamme lyhyellä varoitusajalla. Kaikki ajoneuvomme on varustettu ilmastoinnilla ja USB-latausliitännöillä. Haluamme, että jokainen asiakas tuntee olonsa mukavaksi kyydissä, olipa matka lyhyt tai pitkä.

Kuljettajamme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka hoitavat kaikki matkasi turvallisesti ja luotettavasti, säästä riippumatta. Voit siis rentoutua ja nauttia matkasta kanssamme.

Tilausajot yksityishenkilöille, yrityksille ja yhdistyksille

Etsitkö taksiyhtiötä Pohjanmaalta kuljettamaan urheilujoukkuettasi turvallisesti kilpailuihin? Suunnitteleeko yhdistyksesi konserttimatkaa, mutta kuljetus puuttuu vielä?

Vuosien varrella olemme hoitaneet laajan valikoiman tilausajoja Pohjanmaalla ja muualla Suomessa. Joten kun tarvitset tilausajoja tapahtumaan, kuten urheilukilpailuihin, konserttiin tai jopa yksityisiin juhliin, palvelemme sinua mielellämme. Yksityisasiakkaiden lisäksi asiakaskuntaamme kuuluvat yhdistykset, klubit, urheilujoukkueet, koulut ja yritykset. Meillä on myös takseja, jotka ovat varustettu pyörätuolikuljetuksia varten. On tärkeää, että voimme tarjota parasta mahdollista palvelua liikuntarajoitteisille asiakkaillemme.

Hinnasto

Kuljetuskustannukset joko tarjouksen mukaan tai voimassa olevan kilometriveloituksen mukaan. Voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse tai alla olevan lomakkeen avulla. Krooks Taxi Vöyrillä vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi, joten ota yhteyttä.

Perusmaksu

Arkisin 06.00 – 20.00, hinnat 7.00 €
muina aikoina hinnat 9,00 €

Matkaveloitus

1–2 henkilöä 1,70 €/km
3-4 henkilöä 2,02 €/km
5-6 henkilöä 2,19 €/km
yli 6 henkilöä 2,36 €/km

Bussikuljetus tarjouksen mukaan

Haluatko lisätietoja, lähettää tarjouspyynnön tai tilata taksin suoraan?

Soita tai lähetä viesti. Meiltä saat sekä nopeita taksitilauksia että suunnittelua vaativia tilausajoja koko Suomen alueella. Voit nähdä tarkemmat yhteystiedot täällä.

Jätä yhteydenottopyyntö    Yhteystiedot

    Soita meille varataksesi matkasi:

    Odotamme innolla auttaaksemme sinua kuljetustarpeissasi!

    Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi